Corneliu Ştefan (PSD Dâmboviţa), despre respectarea izolării la domiciliu: Cer primarilor PSD din judeţ să se implice

Corneliu Ştefan (PSD Dâmboviţa), despre respectarea izolării la domiciliu: Cer primarilor PSD din judeţ să se implice

Preşedintele PSD Dâmboviţa, deputatul Corneliu Ştefan, a anunţat, miercuri, că a solicitat primarilor social democraţi din judeţ să se implice în gestionarea situaţiei celor întorşi din străinătate din zone de risc COVID-19.

„Pe fondul întoarcerii în ţară a zeci de mii de români, speriaţi de efectele coronavirusului în statele din vest, dar şi din dorinţa de a fi aproape de familie în aceste zile de panică, riscul infectării cu COVID 19 a multor cetăţeni din judeţul Dâmboviţa este imens. În acest context, am hotărât, ca preşedinte al PSD Dâmboviţa, să iau legătura cu toţi primarii social-democraţi din judeţ pentru a le solicita să se implice cu fermitate în localităţile lor în gestionarea unor situaţii de risc apărute din cauza românilor întorşi acasă şi care nu respectă regulile de autoizolare”, spune Corneliu Ştefan.

Acesta precizează că a recomandat primarilor să vorbească cu cei în cauză, cu reprezentanţii famililor lor, pentru a-i face să înţeleagă că izolarea la domiciliu pentru două săptămâni este ultra necesară, în vederea prevenirii răspândirii coronavirusului.

„De asemenea, am cerut primarilor să acţioneze prompt, alături de celelalte organe ale statului, şi să îi trateze cu duritate pe cei care nu se supun legii. Suntem cu toţii obligaţi la responsabilitate şi solidaritate. Vom depăşi acest impas dacă respectăm cu stricteţe regulile impuse de specialişti şi de lege!”, afirmă Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!