Corneliu Ştefan, PSD Dâmboviţa: Se lucrează la DN7 Bâldana-Titu, vor începe lucrările şi la DN 71 – investiţii record

Preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, anunţă că se lucrează la extinderea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu, în scurt timp încep lucrările şi la DN 71. Investiţii record ale Guvernului Ciolacu, susţine Corneliu Ştefan.

„Se lucrează la extinderea la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu! În cel mai scurt timp vor începe lucrările de extindere la 4 benzi a DN71 Bâldana-Târgoviște! Se lucrează la proiectul tehnic de modernizare a DN71 Târgoviște-Sinaia, etapă care precede lucrările de execuție!

Este de necontestat faptul că aceste proiecte, de care se leagă dezvoltarea județului Dâmbovița, sunt rezultatul investițiilor publice record ale Guvernului Ciolacu și ale unei colaborări mai mult decât bune cu ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu”, spune Corneliu Ştefan.

Acesta adaugă că modernizarea a 124,3 km de drumuri naționale care străbat județul nostru, proiecte cu o valoare totală de 2.6 miliarde de lei, aproximativ 538 milioane de euro, arată, în cel mai concret mod, nivelul record al investițiilor publice asigurate de PSD.

„Accentuez! Cel mai mare buget alocat investițiilor publice de după Revoluție! De asemenea, în următorii 5 ani, vom avea la nivel național investiții de peste 150 miliarde euro! Din această sumă, în Dâmbovița, vor fi finanțate și proiectele care vor consolida rolul județului nostru de motor economic al regiunii”, spune preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!