Corneliu Ştefan, PSD: Inaugurare la Bilciureşti, participă premierul Nicolae Ciucă

Corneliu Ştefan, PSD: Inaugurare la Bilciureşti, participă premierul Nicolae Ciucă

Dâmbovița va fi un pol de dezvoltare al zonei de sud-est a României. Astăzi, alături de premierul României, Nicolae Ciucă, ministrul Energiei, Daniel Popescu, deputatul Radu Popa, membru al Comisiei pentru industrii şi servicii din Camera Deputaților, dar și reprezentanți ai DEPOGAZ Ploieşti am inaugurat două investiții importante pentru județul nostru, anunţă preşedintele PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

„Este vorba despre facilitățile care vor duce la mărirea capacității de extracție zilnică de la 14 mil. m3/zi la 20 mil. m3/zi, dar și etapa finală de modernizare a instalațiilor de deshidratare aferente depozitului de înmagazinare a gazelor naturale de la #Bilciureşti.

Etapa finală de modernizare a instalațiilor de deshidratare aferente depozitului va duce la creșterea capacității de uscare la 20 de milioane Stmc/zi. Această stație de uscare va asigura deshidratarea gazelor extrase din trei grupuri de sonde, fapt ce va conduce la o reducere a consumurilor energetice”, afirmă Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!