#Covid-19 Târgovişte: În supermarketuri sunt stocuri de mâncare, s-au vândut soluţiile de curăţenie (14 martie)

#Covid-19 Târgovişte: În supermarketuri sunt stocuri de mâncare, s-au vândut soluţiile de curăţenie (14 martie)

Supermarketurile din Târgovişte dispun de stocuri de alimente, dar pe rafturi nu se mai găseau dezinfectanţi şi produse de curaţenie pe bază de clor. De altfel în zona produselor de curaţenie rafturile erau aproape goale. Se găsesc prosoape de hârtie, precum şi hârtie igienică.

La raionul de apă erau epuizate unele sortimente de apă plată sau minerală, în special sticle de 2 litri, însă se mai găsea apă îmbuteliată în bidoane mai mari. Stocuri mai mari erau la apa minerală.

Sâmbătă nu era aglomeraţie în marile magazine din Târgovişte, oamenii care au venit la cumpărături aveau coşurile pline cu alimente neperisabile, apă, sucuri.

Oamenii sunt interesaţi de stocul de alimente din supermarketuri deoarece autorităţile au recomandat autoizolarea pe cât posibil, nu numai când acest lucru este obligatoriu, ca măsură de prevenţie a răspândirii COVID-19.

Până pe data de 14 martie 2020, în Dâmboviţa nu au fost confirmate cazuri de coronavisrus. A fost o greşeală a oficialităţilor care au raportat două cazuri, persoane din Caraş Severin despre care s-a spus că sunt carantinate în Dâmboviţa. S-a revenit cu precizarea că cele două persoane sunt în carantină în Caraş Severin.

error: Conţinut protejat !!