Cristian Stan: Mulţumesc târgoviştenilor pentru încrederea acordată

Cristian Stan: Mulţumesc târgoviştenilor pentru încrederea acordată

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, a anunţat în noaptea de duminică spre luni că a câştigat un nou mandat cu un scor de peste 65% şi le-a mulţumit târgoviştenilor pentru încrederea acordată.

„Voi începe prin a mulţumi târgoviştenilor pentru încrederea pe care au acordat-o PSD, pentru încrederea pe care au acordat-o echipei de consilieri, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o mie, ca şi candidat pentru funcţia de primar. Este cel mai bun rezultat înregistrat vreodată de PSD la Târgovişte, cu un procent, pe ceea ce înseamnă primar, de peste 65% şi de peste 50% pe ceea ce înseamnă votul politic la consiliul local, ceea ce înseamnă că vom avea din nou majoritate, vom avea cadrul necesar pentru a continua proiectele de dezvoltare a municipiului. Pentru noi este o noapte foarte frumoasă”, a declarat, într-o conferinţă de presă, în noaptea de duminică spre luni, primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

Acesta spune că reprezentantul PNL, Aurelian Cotinescu, s-a situat pe locul doi, cu un scor de 16-17%.

„Scorul pe care l-a înregistrat PNL la nivelul candidatului funcţiei de primar al Târgoviştei este unul undeva în jur de 16-17%. Nu-mi aduc aminte ca un candidat de la un partid aflat la guvernare să fi obţinut un scor atât de mic şi este o confirmare a faptului că minciuna, manipularea, ipocrizia nu pot fi înghiţite de târgovişteni”, a afirmat Stan.

Conform acestuia, candidaţii PNL şi Pro România la funcţia de primar al Târoviştei au obţinut scoruri mai slabe decât cele ale partidelor pe care le reprezintă.

„La Târgovişte, niciunul dintre cei doi principali contracandidaţi nu a reuşit să se ridice măcar la înălţimea votului politic al partidului pe care îl reprezintă. Lucrul acesta cred că spune foarte mult”, a precizat Cristian Stan.

În Dâmboviţa, PSD a obţinut şi funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, conform numărătorii paralele efectuate de organizaţia judeţeană de partid.

„Vreau să îl felicit pe Corneliu Ştefan, pentru funcţia de preşedinte al CJ Dâmboviţa, este cel mai tânăr al CJ Dâmboviţa pe care acest judeţ l-a avut. A avut o luptă extrem de dificilă cu adversari lipsiţi de scrupule”, a mai spus Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!