Cristian Stan, primar Târgovişte: Restart construire locuințe ANL

Cristian Stan, primar Târgovişte: Restart construire locuințe ANL

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan, anunţă reluarea construcţiei de apartamente ANL în municipiu. Vor fi două blocuri construite pe terenul fostei unităţi militare de la gară.

„Pe bulevardul Regele Ferdinand, în imediata vecinătate a cartierului Aleea Trandafirilor, pe terenul fostei UM Gară, a debutat și construcția unor locuințe ANL, cu întreaga infrastructură aferentă (parcări, iluminat public, trotuare). Pe o suprafață de aproximativ 4200 mp., va fi implementat un prim proiect care vizează construirea a 2 blocuri de locuințe, a câte 24 de apartamente fiecare, destinate tinerilor care au calitatea de cadre medicale sau cadre didactice.

Primăria Târgoviște suportă execuția utilităților aferente ansamblului de locuințe, precum și a sistematizării amplasamentului (apă, canalizare, energie electrică, gaze, telefonie, căi de acces, alei pietonale, spații verzi)”, precizează Cristian Stan.

Durata de execuție este de 12 luni, iar valoarea lucrărilor depășește 11 milioane de lei.

„În aceeași zonă, Consiliul Județean Dâmbovița a pus la dispoziția Agenției Naționale pentru Locuințe un alt teren, în vederea construirii a 4 clădiri, a câte 20 de unități locative fiecare, astfel încât întreaga zonă va cunoaște o dezvoltare urbanistică accelerată”, mai anunţă primarul Târgoviştei, Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!