Cristian Stan (viceprimar Târgovişte), nemulţumit de cum acţionează Compania de Apă (audio)

Cristian Stan (viceprimar Târgovişte), nemulţumit de cum acţionează Compania de Apă (audio)

Trebuie să îi facem să înţeleagă, pe cei de la Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa (CATD), că nu pot să facă ce vor şi la orice oră, a declarat vicepremarul PSD al municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care Compania de Apă efectuează lucrări în Târgovişte, în paralel cu cele de la infrastructură, din cadrul PIDU-rilor (Planurilor Integrade de Dezvoltare Urbană).

Întrebat dacă lucrările efectuate de Compania de Apă s-au terminat în zona în care urmează să se toarne asfalt, Cristian Stan s-a declarat nemulţumit de cum acţionează Compania de Apă.

”Au lucrări în tot oraşul. E o problemă destul de mare. Nu ştiu dacă ei ruşesc să îşi controleze bine constructorii. Vin, sparg vineri, lasă tot weekendul lucrarea la stadiul acela. Noi am discutat în numeroase rânduri cu ei, sperăm ca până la urmă să reuşim să îi facem să înţeleagă şi pe ei şi pe constructorii care lucrează pentru Compania de Apă că oraşul totuşi e locuit. Nu fac ce vor şi la orice oră”, a precizat viceprimarul Târgoviştei Cristian Stan.

ipp

error: Conţinut protejat !!