Cum sunt influențate zodiile de Perseide

Cum sunt influențate zodiile de Perseide

Ca în fiecare an, în luna august, ploaia de meteori Perseide este fenomenul astronomic către care toată lumea își îndreaptă atenția. Se spune despre Perseide că pot schimba destinul oamenilor, în funcție de semnul astrologic sub care sunt născuți. Anul acesta, între 11 și 15 august, după ora 22.00 le vom putea vedea din nou pe cer și ne vom bucura de un adevărat spectacol al naturii.

Dincolo de frumusețea fenomenului, am vrut să aflăm și cum ne vor influența. Iată care sunt principalele schimbări pe care Perseidele din 2016 le aduc în viețile noastre:

Berbecii și Vărsătorii se vor bucura mult romantism

Perseidele aduc evenimente neașteptate, în sectoarele dragostei, pentru Berbeci și Vărsători. În următoarea perioadă e foarte posibil ca mulți nativi ai acestor zodii să accepte să se căsătorească, să devină părinți (fără o planificare anterioară) sau să cunoască persoane de care să se îndrăgostească la prima vedere.

Taurii și Capricornii vor pune bazele viitoarelor lor familii

Mulți Tauri și Capricorni vor cumpăra sau vor renova case în perioada următoare. Ei sunt, în general, unii dintre cei mai serioși nativi ai zodiacului, iar Perseidele îi vor determina să pună bazele viitoarelor lor familii, indiferent că acum sunt singuri sau în relații. Perseverența și optimismul îi vor ajuta să-și ducă planurile la bun sfârșit.

Gemenii și Peștii își fac curat în cercul de prieteni

Mulți nativi Gemeni și Pești vor începe să își analizeze cercurile de prieteni. Vor lua hotărâri drastice în această privință și vor alege să spună adevărul, chiar dacă acesta va fi unul dureros. Perseidele îi îndeamnă să-și selecteze cu grijă oamenii pe care îi vor păstra aproape de acum încolo.

Racii și Săgetătorii avansează în carieră

Zodii de visători, Racii și Săgetătorii vor traversa în curând o perioadă complexă a vieții lor. Vor primi mai multe responsabilități, vor trebui să-și dovedească talentele și inteligența, dar vor fi recompensați pentru asta. Mulți vor primi creșteri salariale, unii vor avansa în carieră, iar câțiva își vor părăsi job-urile care până acum îi faceau nefericiți, pentru a-și urma pasiunile. Banii îi vor urma peste tot.

Leii și Fecioarele se vor redescoperi pe ei înșiși

Fie că vor ieși din relații toxice, fie că vor divorța sau se vor muta în alte orașe ori țări, Leii și Fecioarele vor trece printr-o perioadă foarte interesantă, în viitorul apropiat. Ei vor renunța la multe lucruri, și chiar la mulți oameni apropiați, pentru a se redescoperi, pentru a-și urma visele și pasiunile. Schimbările pot fi foarte dure, dar rezultatele vor fi excepționale pentru ei. Se vor transforma în persoane mai libere, mai relaxate, mai îndrăgostite de viață ca oricând! Vor renaște!

Balanțele și Scorpionii vor primi aprecieri la nivel înalt

Pentru nativii din Balanță și Scorpion următoarea perioadă este despre recunoașterea meritelor lor. Vor fi lăudați și apreciați, iar asta îi va face să se simtă mai bine ca oricând! Laudele vor veni de la un nivel important, de la superiori, așa că fericirea lor va fi maximă, cel puțin în plan profesional!

error: Conţinut protejat !!