Dâmboviţa: 12 medici, angajaţi la Spitalul Judeţean Târgovişte

Dâmboviţa: 12 medici, angajaţi la Spitalul Judeţean Târgovişte

Noi medici au fost angajaţi la Spitalul Judeţean Târgovişte, în contextul în care lipsa medicilor din unităţile medicale este o problemă cu care se confruntă toate spitalele. Este vorba despre 12 medici care vor profesa în următoarele secţii: Pediatrie (1 medic), Farmacia nr. 1 (1 medic), Medicină Internă I (1 medic), Boli Infecțioase Adulți (2 medici), Obstetrică Ginecologie (1 medic), Igienă /S.P.I.A.M (1 medic), Cardiologie (2 medici), Anatomie Patologică (1 medic), Dermatovenerologie (1medic) și Gastroenerologie (1 medic).

„Astăzi este un moment deosebit pentru Spitalul Județean și pentru toți dâmbovițenii. De astăzi, 12 medici își încep activitatea în cadrul Spitalului Județean din Târgoviște. Vreau să le mulțumesc în primul rând pentru că au ales să vină la Târgoviște, sunt medici și din județul Dâmbovița, dar și din afara județului. Îi asigur de la început, în calitatea mea de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, că, împreună cu toți colegii, vom fi alături de Spitalul Județean din Târgoviște, și cum am spus din prima zi de mandat, prioritatea numărul zero este și va fi sănătatea, și nu în ultimul rând, Spitalul Județean din Târgoviște și celelalte spitale din județul Dâmbovița.

După cum bine știți, la Spitalul Județean suntem în plin proces de organizare”, a spus preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta a precizat că la acest moment este în derulare achiziția publică pentru extinderea unității de primiri urgențe, un sediu nou de amblatoriu, cu o valoare de peste 17 milioane de lei.

„Consiliul Județean Dâmbovița, acum o lună, și-a asumat toată partea de finanțare de aproxuimativ 7 milioiane de lei. Nu în ultimul rând, extinderea secției de cardiologie și montarea în această secție a unui angiograf, un proiect cu o valoare de aproximativ 2 milioane de euro. Încă o dată vreau să le mulțumesc celor care au venit la Spitalul Județean din Târgoviște, fac un apel pe această cale ca și alți medici care doresc să vină alături de noi. În perioada următoare vom scoate la concurs încă 30 de posturi pentru medicii care doresc să vină la Târgoviște”, a mai spus Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!