Dâmboviţa: 13 localităţi afectate de alunecări de teren, cele mai grave situaţii rămân la Văleni Dâmboviţa şi Glodeni

Dâmboviţa: 13 localităţi afectate de alunecări de teren, cele mai grave situaţii rămân la Văleni Dâmboviţa şi Glodeni

La nivelul judeţului Dâmboviţa, 13 localităţi sunt afectate de alunecări de teren, cele mai grave situaţii fiind la Văleni Dâmboviţa şi Glodeni, unde au fost evacuate familiile ale căror case erau în pericol să se dărâme.

La Văleni Dâmboviţa sunt 14 case în pericol de a se prăbuşi, iar Glodeni 8 case, luna trecută fiind evacuaţi cei care locuiau în ele. În cele două localităţi situaţia nu s-a agravat, dar există în continuare riscul ca alunecările de teren să se extindă.

Conform Prefecturii Dâmboviţa, mai sunt probleme create de alunecări de teren la Pucioasa, Bezdead, unde este afectat DJ 710 şi un drum comunal, la Buciumeni, unde este afectat terasamentul căii ferate pe direcţia Fieni-Pietroşiţa, la Dragomireşti, unde alunecarea de teren este în proximitatea caselor, la Malu cu Flori, la Moţăieni, unde o casă este afectată, precum şi drumul de acces către unele gospodării, la Ocniţa, unde alunecarea de teren este în proximitatea caselor, la Valea Lungă şi este afectat DJ 710A, la Vişineşti, unde este afectat un drum de acces către gospodării şi la Vulcana Băi, unde s-a reactivat o alunecare de teren şi afectează un drum de acces către gospodării.

error: Conţinut protejat !!