Dâmboviţa: 15 primării au primit bani pentru cofinanțarea lucrărilor de inventariere a terenurilor

Dâmboviţa: 15 primării au primit bani pentru cofinanțarea lucrărilor de inventariere a terenurilor

15 primării din Dâmboviţa au primit peste 330.000 de lei de la Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) pentru cofinanțarea lucrărilor de inventariere a terenurilor, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, remis marţi.

”Urmare a documentațiilor întocmite de Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița, ANCPI a alocat în această săptămână, din fonduri proprii, un sprijin financiar în valoare de 332.462,98 lei (6 lei/hectar), în scopul inventarierii terenurilor, conform Legii 165/2013”, se arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

Unitățile administrativ-teritoriale beneficiare sunt: Bărbulețu, Bezdead, Braniștea, Brezoaele, Bucșani, Cândești, Ciocănești, Conțești, Dărmănești, Glodeni, Gura Șuții, Lungulețu, Poiana, Raciu și Vișinești.

Fondurile au venit în urma demersurilor făcute la nivelul administraţiei centrale de preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Rezultatele acestor demersuri se regăsesc și în susținerea financiară acordată de către Autoritatea Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) unui număr de 15 unități administrativ-teritoriale dâmbovițene (…). Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, își propune să mijlocească în continuare dialogurile cu instituțiile centrale, în scopul susținerii bugetelor de care dispun primăriile, în raport cu necesarul de investiții, printr-o abordare pragmatică, care să țină cont de problemele reale ale comunităților”, se mai arată în comunicatul CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!