Dâmboviţa: 35 de posturi de medic specialist scoase la concurs la Spitalul Judeţean Târgovişte

Dâmboviţa: 35 de posturi de medic specialist scoase la concurs la Spitalul Judeţean Târgovişte

Spitalul Judeţean Târgovişte a scos la concurs 35 de posturi de medic specialist, anunţă, sâmbătă, pe facebook, preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Am scos la concurs 35 de posturi de medici specialişti! Continuăm campania de recrutare de cadre medicale pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte. Trebuie să asigurăm cele mai bune condiţii de tratament, dar şi cei mai buni medici. Este bine ştiut faptul că pentru a aduce cei mai buni medici, aceştia au nevoie de condiţii optime în care să îşi trateze pacienţii. Iar acest lucru se întâmplă în momentul de faţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă”, precizează Corneliu Ştefan.

Acesta subliniază că în acest moment sunt mai multe investiţii în derulare la Spitalul Judeţean Târgovişte.

„Construirea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Proiectul are o valoare de peste 18.000.000 de lei. Extinderea, modernizarea şi reabilitarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean! Valoarea totală a proiectului se ridică la peste 8.100.000 lei. De asemenea, săptămâna viitoare se finalizează licitaţia pentru extinderea Secţiei de Cardiologie a Spitalului Judeţean, unde ne dorim să achiziţionăm şi un angiograf. Suma estimată pentru implementarea proiectului este de 2.000.000 de euro”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Oficialul aminteşte că recent au mai fost angajaţi în sistemul medical judeţean 23 de medici şi un farmacist.

error: Conţinut protejat !!