Dâmboviţa: A fost inaugurat noul corp de clădire al primăriei Niculești

Dâmboviţa: A fost inaugurat noul corp de clădire al primăriei Niculești

Un nou corp de clădire al Primăriei Niculeşti a fost inaugurat vineri, investiţia fiind făcută prin PNDL2.

„Pe lângă acest proiect, la Niculești mai sunt în derulare sau sunt semnate contracte de finanțare și pe alte domenii, cetățenii din comună fiind beneficiarii finali ai acestora. Mă bucur că două dintre acestea beneficiază de sprijinul financiar direct al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală contribuim cu suma de 1.500.000 de lei la construirea unui dispensar în comună, primăria Niculești urmând să asigure diferența până la 3.500.000 lei. Nu în ultimul rând, vom aloca 250.000 de lei pentru construirea unui teren de fotbal cu gazon sintetic FIFA. Acesta va avea tribune acoperite și vestiare, obiectivul de investiții având valoarea de 4.800.000 lei”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Acesta s-a referit şi la alte proiecte din comuna Niculești:

-Prin Program Operațional Infrastructură Mare este vizată extinderea cu peste 5,5 km a rețelei de apă potabilă, dar și realizarea a 336 branșamente noi la aceasta. Valoare investiției: 2,2 milioane de euro.

-Prin Programul  Național „Anghel Saligny” se va extinde și rețeaua de canalizare, finanțarea obținută de primărie având valoarea de 8.100.000 lei.

-Tot prin „Anghel Saligny”, 2.200.000 de lei atrași prin acest program, se va construi un pod nou pe drumul comunal DC 159.

-Modernizarea infrastructurii rutiere în satul Niculești, proiect în valoare de 3.900.000 lei, este o altă investiție a primăriei care vine în sprijinul oamenilor din comună.

error: Conţinut protejat !!