Dâmboviţa: A pierdut banii firmei la jocuri de noroc şi apoi a pretins că a fost tâlhărit

Dâmboviţa: A pierdut banii firmei la jocuri de noroc şi apoi a pretins că a fost tâlhărit

Un agent de pază a mers la jocuri de noroc în timpul programului, unde a pierdut încasările firmei la care lucra, apoi a pretins că a fost tâlhărit, informează, sâmbătă IPJ Dâmboviţa.

„La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 21.09, poliţiştii din cadrul Poliţiei  Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către un tânăr de 22 de ani, din Găeşti, cu privire la faptul că două persoane l-ar fi dat jos din autoturism, l-ar fi agresat fizic şi l-ar fi deposedat de bani”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la investigaţii criminale, alături de un tehnician criminalist şi câinele de urmă, pentru efectuarea de cercetări.

Tânărul care a sesizat poliţiştii a susţinut că, în timp ce s-ar fi aflat la locul de muncă, într-un autoturism oprit pe strada Ac. Şerban Cioculescu din Găeşti, ar fi fost agresat fizic de două persoane necunoscute care ar fi avut feţele acoperite şi care i-ar fi sustras 4.000 de lei.

„Din investigaţiile efectuate, a rezultat că bărbatul, agent de pază la o societate comercială din Găeşti, în timpul programului de lucru, ar fi mers la o sală de jocuri de noroc, unde ar fi pierdut aproximativ 5.000 de lei, sumă care ar fi reprezentant încasările societăţii comerciale. Ulterior, pentru a justifica lipsa banilor, acesta s-ar fi deplasat într-o zona nesupravegheată video, şi-ar fi rupt hainele şi a sesizat că a fost victima unei infracţiuni”, anunţă IPJ Dâmboviţa.

Cel în cauză este cercetat acum pentru delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

error: Conţinut protejat !!