Dâmboviţa: Accident în Corbii Mari, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

Dâmboviţa: Accident în Corbii Mari, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie

UPDATE 21.57  ISU Dâmboviţa anunţă că Planul Roşu de Intervenţie a fost dezactivat la ora 21.50.
UPDATE 21.33 O persoană a murit şi şapte au fost rănite în accidentul de miercuri seara din localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, unde un microbuz s-a răsturnat în şanţ, informează IPJ Dâmboviţa.

În microbuz erau cetăţeni srilankezi, care deplasau din judeţul Teleorman către judeţul Ilfov.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că în localitatea Corbii Mari s-a produs un accident rutier. În urma deplasării la faţa locului si din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat, în timp ce ar fi condus un microbuz (8+1 locuri), pe drumul judeţean 701, în afara localităţii Corbii Mari, ar fi părăsit partea carosabilă, s-ar fi răsturnat şi izbit de un cap de pod. În microbuz se aflau opt persoane de cetăţenie srilankeză”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform IGSU, şase dintre persoanele rănite au fost transportate la spital, iar una a refuzat să fie dusă la o unitate medicală.

La faţa locului au intervenit forţe sporite de salvatori din Dâmboviţa şi Teleorman. S-a acţionat cu două maşini de stingere, şapte echipaje SMURD, un echipaj de descarcerare şi cinci ambulanţe.

Un accident rutier s-a produs miercuri seara în localitatea dâmboviţeană Corbii Mari, iar din primele informaţii sunt victime multiple şi s-a activat Planul Roşu de Intervenţie, informează ISU Dâmboviţa.

„Accident în comuna Corbii Mari, satul Vadu Stanchii. Până la acest moment avem informaţia că sunt victime multiple. La nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Misiunea este în dinamică”, precizează ISU Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!