Dâmboviţa: Accident între două TIR-uri şi un autoturism pe DN1A; un TIR transporta substanţe periculoase

Dâmboviţa: Accident între două TIR-uri şi un autoturism pe DN1A; un TIR transporta substanţe periculoase

Un TIR care transporta substanţe periculoase a fost implicat, marţi, într-un accodent pe DN 1A, în localitatea dâmboviţeană Cojasca, în coliziune fiind angrenate un alt TIR şi un autoturism, informează ISU Dâmboviţa.

„Unul dintre autotrenuri transporta circa 6 tone de substanţe periculoase. Sunt implicate şase persoane dintre care trei au nevoie de îngrijiri medicale. Acestea sunt în îngrijirea echipajelor medicale la locul accidentului”, precizează ISU Dâmboviţa.

Conform IPJ Dâmboviţa, circulaţia este blocată pe ambele sensuri de deplasare.

„Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului se acţionează cu două autospeciale se intervenţie un echipaj SMURD şi trei ambulanţe.

Dâmboviţa

UPDATE Măsuri de asigurare a zonei şi evacuarea persoanelor din zona accidentului cu un TIR ce transporta substanţe periculoase

ISU Dâmboviţa anunţă că au fost suplimentate forţele de intervenţie, că s-au luat măsuri de asigurare a zonei şi de evacuare a persoanelor din zona accidentului de marţi, de pe DN 1A, de la Cojasca, în care a fost implicat un TIR ce transporta substanţe periculoase.

„Forţele de interventie au fost suplimentate cu o autospecială si containerul multirisc de la Detasamentul Târgovişte şi un echipaj CBRN (riscuri chimice, biologice, radiologice şi nucleare, n.r.) de la Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă Ciolpani. Sunt înregistrate scurgeri de substanţe periculoase din recipientele transportate de unul dintre autotrenuri”, precizează ISU Dâmboviţa.

Conform sursei citate, se deplasează la locul accidentului şi comisari ai Gărzii de Mediu în vederea dispunerii măsurilor din competenţă.

„Au fost luate măsuri pentru asigurarea zonei si evacuarea persoanelor din zona accidentului. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de circulaţie”, mai anunţă ISU Dâmboviţa.

Şase persoane au fost implicate în accidentul de pe DN 1A, de la Cojasca, unde s-a produs o coliziune între două TIR-uri şi un automobil. Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la locul accidentului, iar un bărbat de 62 de ani a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi este transportat la spital.

error: Conţinut protejat !!