Dâmboviţa: Accident pe DN 7 Bucureşti-Târgovişte, trei persoane rănite

Dâmboviţa: Accident pe DN 7 Bucureşti-Târgovişte, trei persoane rănite

UPDATE 17.10 Unul dintre răniţii din accidentul de pe DN 7 Bucureşti-Târgovişte a murit

O femeie care a fost rănită, luni, în accidentul de pe DN 7 Bucureşti-Târgovişte, la Tărtăşeşti, a murit, iar ceilalţi doi răniţi în acel accident au fost transportaţi la spital, anunţă ISU Dâmboviţa.

„Copilul de 4 ani a fost preluat şi transportat de către elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca Bucureşti. O a doua victimă, un bărbat, a fost preluată şi este transportată de catre echipajul SMURD Răcari la Spitalul Elias Bucureşti. Din nefericire, o a treia victimă, o femeie, care se afla în stop cardio respirator a fost declarată decedată”, a precizat ISU Dâmboviţa.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Trei persoane au fost găsite rănite la locul accidentului, doi adulţi şi un copil.

Trei persoane au fost rănite, luni, într-un accident pe DN7 Bucureşti-Târgovişte, pe raza localităţii Tărtăşeşti, informează ISU Dâmboviţa.

„Se intervine în cazul unui accident rutier pe DN7 în comuna Tărtăşeşti, sat Bâldana. Din primele informaţii, trei persoane sunt rănite dintre care două încarcerate”, precizează ISU Dâmboviţa.

La faţa locului acţionează echipaje de pompieri cu două autospeciale, una de stingere şi una de descarcerare, două echipaje SMURD şi trei ambulanţe. De asemenea, un elicopter SMURD a intervenit.

În accident au fost implicate două autoturisme şi un autotren. Printre răniţi se află şi un copil.

error: Conţinut protejat !!