Dâmboviţa: Accident produs de un minor de 15 ani care conducea o maşină prin satul Serdanu

Dâmboviţa: Accident produs de un minor de 15 ani care conducea o maşină prin satul Serdanu

Un minor de 15 ani care conducea o maşină prin satul dâmboviţean Serdanu a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat într-un gard, informează, sâmbătă, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au constatat că un minor, de 15 ani, care nu deţine permis de conducere, ar fi condus un autoturism, pe strada Răsăritului, din Serdanu, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi s-ar fi izbit de gardul unui imobil”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de desrcarcerare, un echipaj SMURD şi o ambulanţă.

În timp ce ISU Dâmboviţa anunţă că două persoane sunt rănite şi primesc îngrijiri medicale la faţa locului, Poliţia susţine că nicio persoană nu este rănită.

„La sosirea echipajelor de intervenţie, acestea au găsit un autoturism ieşit în afara părţii carosabile şi au identificat două persoane rănite. Acestea sunt asistate la faţa locului de către echipajele medicale”, anunţă ISU Dâmboviţa.

„În urma impactului, nu au fost persoane rănite”, susţine IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!