Dâmboviţa: Acţiune la Bălteni a poliţiştilor, comisarilor Gărzii de Mediu şi jandarmilor, în cadrul campaniei „Curăţăm România”[video]

Dâmboviţa: Acţiune la Bălteni a poliţiştilor, comisarilor Gărzii de Mediu şi jandarmilor, în cadrul campaniei „Curăţăm România”[video]

Peste 230 de poliţişti, comisari de la Garda de Mediu şi jandarmi participă, joi, la Bălteni, judeţul Dâmboviţa, la o acţiune în cadrul campaniei „Curăţăm România”, se arată într-un comunicat al IGPR.

Vor fi efectuate controale la firmele care colectează deşeuri.

„În această dimineaţă, 14 aprilie, 120 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, împreună cu 22 de comisari de la Garda de Mediu şi 90 de jandarmii, desfăşoară o acţiune în cadrul campaniei „Curăţăm România”. Obiectivul activităţii constă în prevenirea poluării mediului înconjurător şi sancţionarea persoanelor identificate că nu respectă normele legale în vigoare, prin dezmembrarea şi incendierea elementelor de caroserie ale autovehiculelor”, precizează IGPR.

Conform sursei citate, controale vor fi efectuate la 12 agenţi economici, care au ca obiect de activitate colectarea deşeurilor feroase/neferoase, din comuna Conteşti, sat Bălteni, judeţul Dâmboviţa.

De asemenea, activitatea vizează identificarea persoanelor care sunt racordate ilegal la reţeaua de energie electrică, la controale participând reprezentanţii unei societăţi de distribuţie a energiei electrice.

error: Conţinut protejat !!