Dâmboviţa: Acţiuni de combatere a taximetriei ilegale, sute de sancţiuni aplicate

Dâmboviţa: Acţiuni de combatere a taximetriei ilegale, sute de sancţiuni aplicate

Poliţiştii dâmboviţeni au constatat zeci de infracţiuni şi au aplicat peste 500 de amenzi, în acest an, în cadrul unor acţiuni de combatere a taximetriei ilegale.

”22 de infracţiuni şi 576 de contravenţii, constatate de poliţiştii de la rutieră în urma acţiunilor pe linia prevenirii şi combaterii taximetriei ilegale. În primele zece luni ale acestui an, poliţiştii rutieri au organizat 49 de acţiuni pentru prevenirea şi combaterea taximetriei ilegale”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Amenzile aplicate sunt în valoare totală de 242.000 de lei.

”21 de persoane sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de „exercitarea, fără drept, a unei profesii sau activităţi pentru care legea cere autorizaţie ori exercitarea acestora în alte condiţii decât cele legale, dacă legea specială prevede că săvârşirea unor astfel de fapte”, după ce au fost depistate în timp ce efectuau transport de persoane în regim taxi deşi nu erau autorizate. De asemenea, faţă de 35 de persoane s-a dispus măsura suspendării dreptului de a utiliza vehiculul”, se mai precizează în comunicatul IJP Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!