Dâmboviţa: Angajatele coaforului din Titu, ameninţate de un bărbat care le reproşa că nu au ajutat fata înjunghiată acolo

Dâmboviţa: Angajatele coaforului din Titu, ameninţate de un bărbat care le reproşa că nu au ajutat fata înjunghiată acolo

Un bărbat a fost amendat şi i s-a întocmit dosar penal, după ce luni a ameninţat angajatele salonului de coafură din Titu, unde o fată a fost înjunghiată mortal pe 23 ianuarie, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

”Astăzi, 29 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracţiunii de ameninţare. Din cercetări a reieşit că, în cursul acestei zile, cel în cauză ar fi pătruns în incinta unui salon de înfrumuseţare din Titu şi ar fi ameninţat angajatele. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa, remis, luni.

Bărbatul are 49 de ani, era sub influenţa băuturilor alcoolice când a intrat în coafor şi nu este rudă apropiată cu fata care a fost înjunghiată.

Plutonierul Florin Oprea şi-a înjunghiat mortal concubina în vârstă de 25 de ani într-un coafor din Titu, în data de 23 ianuarie. Militarul şi-a recunoscut fapta, spunând că îi pare rău, dar susţinând că femeia avea mai multe aventuri. Florin Oprea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, decizia fiind luată de Tribunalul Militar. Bărbatul este acuzat de omor calificat.

error: Conţinut protejat !!