Dâmboviţa: Aproape 200 de infracţiuni la regimul silvic, în primele 10 luni ale anului

Aproape 200 de infracţiuni la regimul silvic au fost constatate de poliţiştii dâmboviţeni în primele 10 luni ale acestui an, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis miercuri.

”Ca măsură complementară, poliţiştii au confiscat peste 910 m³ material lemnos pentru care nu existau documente justificative de provenienţă. Totodată, în perioada de referinţă, au fost sesizate 196 de infracţiuni la regimul silvic, dintre care 24 în mediul urban”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Acţiunile pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice au fost derulate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, în colaborare cu reprezentanţii celorlalte instituţii cu atribuţii în domeniul silviculturii.

”În primele 10 luni, au fost constatate 270 de infracţiuni, dintre care 223 în mediul rural. De asemenea, poliţiştii au aplicat 657 de sancţiuni contravenţionale conform Legii 171/2010 şi o amendă conform prevederilor H.G 470/2014”, se mai arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

lemn

error: Conţinut protejat !!