Dâmboviţa: Autorităţile au constatat că nu se lucrează pe şantierul de la UM Gară

Dâmboviţa: Autorităţile au constatat că nu se lucrează pe şantierul de la UM Gară

Conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa a constatat, joi, într-o vizită efectuată pe şantierul de la UM Gară că nu se lucra nimic la drumul de legătură ce trebuie construit în zonă.

Comunicat de presă

Astăzi, 18 aprilie 2019, Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), însoțit de Alin Manole, vicepreședintele CJD, a efectuat o vizită de lucru în zona fostei unități militare de la gară, la obiectivul de investiții „Drum de legătură DJ 720E Gara Târgoviște Sud – Centura Municipiului Târgoviște”, unde s-a constatat că executantul nu avea în derulare nicio activitate.

A fost parcurs întreg traseul obiectivului, cu prezentarea de către reprezentanții Direcției Generale Infrastructură Locală a stadiilor fizice și valorice ale obiectivului, restul de executat și graficele de lucrări, așa cum au fost ofertate de către antreprenor.

S-a constatat că ultilajele și personalul aflat în organizarea de șantier (5 persoane și 2 utilaje) sunt insuficiente pentru realizatrea obiectivului în termenele ofertate, această situație conducând cu certitudine la aplicarea de către instituția noastră a penalităților contractuale prevăzute.

În vederea analizării urgente a situației obiectivului, Alexandru Oprea, președintele CJD, a convocat vineri, 19 aprilie 2019, ora 08:30, la sediul instituției, factorii de decizie din partea constructorului.

error: Conţinut protejat !!