Dâmboviţa: Bănuit de evaziune fiscală, reţinut de poliţişti

Dâmboviţa: Bănuit de evaziune fiscală, reţinut de poliţişti

Administratorul unei societăţi comerciale din judeţul Dâmboviţa a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, fiind bănuit de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 450.000 de lei, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis marţi.

”Structura specializată în investigarea criminalităţii economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, a documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 35 de ani, bănuit de comiterea de fapte de evaziune fiscală”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, în calitate de administrator al unei societăţi din Româneşti, judeţul Dâmboviţa, ar fi înregistrat în contabilitate operaţiuni comerciale fictive, prejudiciind bugetul general consolidat de stat cu 451.492 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de marţi va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

error: Conţinut protejat !!