Dâmboviţa: Bănuiţi de evaziune fiscală, reţinuţi de Poliţie; prejudiciul estimat la 1,7 milioane de lei

Dâmboviţa: Bănuiţi de evaziune fiscală, reţinuţi de Poliţie; prejudiciul estimat la 1,7 milioane de lei

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a doi bărbaţi de 26 şi 51 de ani, din Româneşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, informează, miercuri, IPJ Dâmboviţa.

Prejudiciul estimat este de circa 1,7 milioane de lei.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie 2012- decembrie 2013, în calitate de administratori de fapt şi de drept, cei doi nu ar fi evidenţiat în documentele legale ale societăţii o parte din operaţiunile comerciale efectuate şi veniturile realizate în relaţia cu o altă societate comercială”, precizează IPJ Dâmboviţa.

De asemenea, cei în cauză sunt bănuiţi că ar fi evidenţiat în contabilitate cheltuieli cu achiziţii nereale de mărfuri şi prestări servicii.

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de joi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru dispunerea unor măsuri preventive.

error: Conţinut protejat !!