Dâmboviţa: Bărbat bănuit de furtul unei sume mari de bani de la mama iubitei sale, reţinut de poliţişti

Dâmboviţa: Bărbat bănuit de furtul unei sume mari de bani de la mama iubitei sale, reţinut de poliţişti

Un bărbat a fost reţinut de Poliţie fiind bănuit de furt, după ce a locuit cu iubita sa, iar mama acesteia a depus plângere că lipseşte o sumă mare de bani din locuinţă, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IJP) Dâmboviţa, remis joi.

”La data de 13 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Odobeşti au fost sesizaţi de o femeie din Crovu cu privire la faptul că i-au fost sustraşi bani din locuinţă. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada noiembrie 2016-ianuarie 2017, concubinul fiicei persoanei vătămate ar fi locuit în casa acesteia, iar în ziua de 17 ianuarie a.c., ar fi plecat fără a mai reveni. Totodată, în cursul aceleiaşi zile, partea vătămată a constatat că dintr-o poşetă ar fi dispărut 115.000 de lei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

În urma percheziţiei efectuate, miercuri, la domiciliu bărbatului, poliţiştii au descoperit un autoturism susceptibil a fi cumpărat din banii sustraşi.

Bănuitul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat  magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea a fost instituită măsura sechestrului judiciar asupra autoturismului.

error: Conţinut protejat !!