Dâmboviţa: Bărbat care se plimba dezbrăcat pe străzile din zona Braniştea şi se masturba, reţinut de Poliţie

Dâmboviţa: Bărbat care se plimba dezbrăcat pe străzile din zona Braniştea şi se masturba, reţinut de Poliţie

Un bărbat de 26 de ani, care se plimba dezbrăcat pe străzi în zona comunei dâmboviţene Braniştea şi care fse masturba, inclusiv în faţa copiilor, a fost reţinut de Poliţie.

Oamenii din comună, în special părinţii copiilor care mergeau la şcoală, au fost indignaţi de gestul bărbatului, au încercat să îl alunge şi au anunţat incidentul la postul de Poliţie din comună.

”La data de 12 martie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Braniştea au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 26 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei care l-au surprins pe bărbatul de 26 de ani au spus că nu se jena să facă gesturi obscene în faţa copiilor. Bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că pe stradă se simte liber şi nu are nicio inhibiţie. Acesta are domiciliul în capitală, dar venise în Dâmboviţa la iubita sa.

Cel în cauză a fost prezentat în faţa instanţei pentru dispunerea unor măsuri preventive şi a primit, miercuri, control judiciar pentru 60 de zile.

error: Conţinut protejat !!