Dâmboviţa: Bărbat cu un cuţit asupra lui, depistat de jandarmi la intrarea în curtea unui liceu

Un bărbat aflat la intrarea în curtea unui liceu din Târgovişte şi care insista să se fotografieze cu elevi a fost legitimat de jandarmi, iar în urma controlului corporal a fost găsit asupra lui un cuţit, informează, marţi, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa.

„Jandarmii dâmboviţeni, aflaţi în misiune pe raza Municipiului Târgovişte, au depistat, luni, 21 februarie a.c., la poarta unui liceu, un bărbat care manifesta un comportament suspect prin faptul că insista să se fotografieze cu elevii care tranzitau zona de acces a unităţii şcolare. Jandarmii au procedat la legitimarea acestuia, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra tânărului în vârstă de 20 de ani a fost găsit un cuţit, tip briceag cu lama de 11 cm lungime”, precizează IJJ Dâmboviţa.

Din verificările efectuate în evidenţele operative a reieşit faptul că bărbatul se află sub efectul măsurii preventive de control judiciar.

„Obiectul periculos a fost ridicat în vederea confiscării, pe bază de proces-verbal, iar persoanei în cauză i s-au întocmit acte de sesizare pentru „port fără drept al cuţitului în sediul unei instituţii publice”, care au fost înaintate spre competentă soluţionare autorităţilor abilitate”, mai anunţă IJJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!