Dâmboviţa: Bărbat de 54 de ani, diagnosticat cu gripă, a murit

Dâmboviţa: Bărbat de 54 de ani, diagnosticat cu gripă, a murit

Un bărbat de 54 de ani, din Dâmboviţa, diagnosticat cu gripă şi internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a murit, se arată într-un comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa, remis, miercuri.

„Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a fost notificată astăzi , 18 decembrie 2019, cu privire la decesul unei persoane de sex masculin în vârstă de 54 de ani, pentru care s-a confirmat prezenţa virusului gripal de tip A, subtip ( H1)pdm09”, precizează DSP Dâmboviţa.

Conform sursei citate, pacientul avea condiţii medicale preexistente, era  nevaccinat şi a fost internat pe data de 9 decembrie 2019 în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.

„Reamintim populaţiei să respecte regulile de igienă personală şi colectivă, să evite locurile cu aglomeraţie umană, iar la primele semne de boală să se adreseze medicului de familie pentru stabilirea corectă a tratamentului. Insistăm asupra vaccinarii antigripale, care este singura metodă eficientă de a preveni îmbolnăvirea prin gripă”, se mai arată în comunicatul DSP Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!