Dâmboviţa: Bărbat împuşcat cu un pistol cu aer comprimat

Dâmboviţa: Bărbat împuşcat cu un pistol cu aer comprimat

Un bărbat de 38 de ani din localitatea dâmboviţeană Gura Ocniţei a fost împuşcat cu un pistol cu aer comprimat, a fost transportat la spital, dar nu a avut nevoie de internare, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis joi.

Incidentul a avut loc pe fondul unui conflict spontan.

”Ieri, 18 iulie, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Moreni au fost sesizaţi de un bărbat de 38 de ani, din Gura Ocniţei, cu privire la faptul că a fost împuşcat de o persoană. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, pe fondul unui conflict spontan, persoana vătămată a fost împuşcată cu un pistol cu aer comprimat de un tânăr de 22 de ani, din judeţul Ilfov. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că bănuitul a achiziţionat arma din Germania în cursul lunii iunie a.c., fiind introdusă ilegal în România.

În cauză, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi contrabandă calificată.

error: Conţinut protejat !!