Dâmboviţa: Bărbat înşelat pe internet cu 42.000 de lei de o femeie

Dâmboviţa: Bărbat înşelat pe internet cu 42.000 de lei de o femeie

O femeie de 25 de ani a fost reţinută de poliţişti, după ce a înşelat un bărbat cu suma de 42.000 de lei susţinând că este bolnavă şi are nevoie de bani pentru tratament şi promiţându-i că va avea o relaţie cu el, informează, luni, IPJ Dâmboviţa.

Femeia comunica cu bărbatul pe internet, pe whatsapp şi alte aplicaţii.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în perioada iunie-octombrie 2021, prin intermediul unor mijloace de comunicare la distanţă, prin folosirea unor nume mincinoase şi prin prezentarea unor împrejurări neconforme cu realitatea, femeia ar fi determinat un bărbat să-i remită în mod injust 42.000 de lei, cu promisiunea falsă că banii îi vor fi restituiţi. Pe parcursul zilei trecute, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul femeii, de unde au indisponibilizat un telefon mobil şi mai multe documente bancare”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Femeia, din judeţul Timiş, a fost reţinută, duminică, de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în cursul zilei de luni urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti pentru dispunerea de măsuri preventive. Ea este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

„În cauză, poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitei”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!