Dâmboviţa: Bărbat prins după ce a furat bani cu care şi-a luat o maşină şi a condus-o fără permis

Dâmboviţa: Bărbat prins după ce a furat bani cu care şi-a luat o maşină şi a condus-o fără permis

Un bărbat de 26 de ani a fost arestat preventiv, după ce a furat bani dintr-o locuinţă din localitatea Potocelu cu care şi-a cumpărat o maşină şi a condus-o fără a avea permis, informează, marţi, IPJ Dâmboviţa.

„Pe parcursul zilei trecute (luni, n.r.), poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un bărbat bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. La data de 21 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 26 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi prezentat Judecătoriei Găeşti, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

„Cel în cauză este bănuit că la data de 20 decembrie a.c. ar fi pătruns într-o locuinţă de pe raza localităţii Potocelu, de unde ar fi sustras 18.000 de lei şi 2.900 de euro. Ulterior, bărbatul ar fi achiziţionat un autoturism pe care l-ar fi condus fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În continuare, poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale”, informează IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!