Dâmboviţa: Bărbat reţinut, după ce şi-a dat afară din casă soţia şi copilul de 6 ani

Dâmboviţa: Bărbat reţinut, după ce şi-a dat afară din casă soţia şi copilul de 6 ani

Un bărbat de 49 ani a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, după ce şi-a dat afară din casă soţia şi copilul minor, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul şi-a agresat soţia şi a dat foc la uşa de la intrarea în casă.

„La data de 19 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de o femeie, cu privire la faptul că a fost alungată din locuinţă, împreună cu copilul, de către concubinul sau. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, la poarta locuinţei, au identificat femeia de 49 de ani, din localitatea Miloşari, şi copilul ei, un minor în vârstă de 6 ani. Totodata, poliţiştii au procedat la identificarea şi imobilizarea barbatului reclamat, de 49 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat partea vatamata şi ar fi incendiat usa de acces în locuinţă”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Pe numele celui în cauză, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu prin intermediul căruia a fost dispusă măsura interzicerii apropierii de femeie la mai puţin de 100 metri.

Faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere.

„În urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, faţă de acesta a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cel în cauză fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dâmboviţa”, mai anunţă IPJ Dâmboviţa.

În cursul zilei de joi, bănuitul va fi prezentat unităţii de parchet competente  pentru dispunerea unei măsuri preventive.

error: Conţinut protejat !!