Dâmboviţa: Bărbat reţinut pentru comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu

Dâmboviţa: Bărbat reţinut pentru comiterea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţişti, după ce a intrat noaptea în casa unei femei din comuna dâmboviţeană Nucet şi a violat-o, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis marţi.

Femeia a sesizat Poliţia cu privire la cele întâmplate. Conform unor surse judiciare, făptaşul şi victima nu se cunoşteau.

”La data de 16 iulie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 34 de ani, din Nucet, a fost victima unui viol. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat principalul bănuit în persoana unui bărbat de 33 de ani. În sarcina acestuia s-a reținut că, în noaptea de 15 spre 16 iulie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate și, prin constrângere, ar fi determinat-o să întrețină raporturi sexuale cu el”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de marţi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, marţi polițiștii au desfășurat și o percheziție la domiciliul bănuitului.

error: Conţinut protejat !!