Dâmboviţa: Bătaie cu pietre şi bâte între mai multe persoane, la Cojasca

Dâmboviţa: Bătaie cu pietre şi bâte între mai multe persoane, la Cojasca

Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea unui scandal între mai multe persoane în comuna dâmboviţeană Cojasca, sat Iazu, iar şase persoane au ajuns la spital după ce s-au bătut cu bâte şi pietre, informează vineri IPJ Dâmboviţa.

Scandalul a pornit de la parcarea unei maşini pe o stradă îngustă.

O femeie a sunat la 112 şi a anunţat incidentul, joi seara.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, pe strada Barbariei, sprijiniţi de luptătorii de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa, pentru aplanarea conflictului. Din primele verificări efectuate s-a stabilit că s-ar fi produs un conflict în care ar fi fost implicate treisprezece persoane, atât bărbaţi, cât şi femei, care s-ar fi agresat fizic şi care ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică. În urma agresiunii, şase persoane, cu vârste cuprinse între 24 si 64 de ani, au suferit leziuni care ar fi fost produse prin lovirea cu obiecte contondente (pietre, bâte), fiind transportate la spital”, precizează IPJ Dâmboviţa.

O persoană a rămas internată în spital.

Pentru administrarea probatoriului, joi după amiază poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi si luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, au pus în executare şapte mandate de percheziţie la domiciliile unor persoane din localitatea Iazu, care ar fi fost implicate în conflict.

În urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la de pe lângă Judecătoria Târgovişte, faţă de trei bărbaţi de 24 şi 27 de ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă. Ulterior, faţă de aceştia s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. În plus, faţă de un alt bărbat de 31 de ani, din Iazu, care ar fi lovit cu o lopată un alt bărbat de 64 de ani, a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii si liniştii publice.

error: Conţinut protejat !!