Dâmboviţa: Campionat de fotbal organizat de Arhiepiscopia Târgoviştei

Dâmboviţa: Campionat de fotbal organizat de Arhiepiscopia Târgoviştei

Arhiepiscopia Târgoviştei a organizat campionatul de fotbal ”Cupa Prieteniei”, la care au participat peste 100 de tineri din Dâmboviţa, se arată într-un comunicat de presă al arhiepiscopiei, remis, vineri.

”Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, joi, 12 iulie 2018, Arhiepiscopia Târgoviștei a organizat cea de a II-a ediție a Campionatului de Fotbal „Cupa Prieteniei”, la care au participat 112 tineri, din 16 parohii din Protoieria Titu. Locul I a fost câştigat de echipa Parohiei Niculești, locul II de echipa Parohiei Slobozia Moară, iar locul III de echipa Parohiei Dârza”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei Târgovişte.

Participanţii la campionatul de fotbal au primit de la organizatori diplome, medalii şi articole sportive.

”Toți participanții au primit din partea Centrului Eparhial trofee, diplome, medalii, rucsacuri, mingii de fotbal, tricouri și alte articole sportive. Această activitate sportivă aparține proiectului nostru eparhial dedicat tinerilor din comitetele parohiale, fiind un prilej de socializare, prietenie și de comuniune, astfel de competiții urmând a se desfășura, în continuare, și în alte domenii sportive”, precizează Arhiepiscopia Târgoviştei.

error: Conţinut protejat !!