Dâmboviţa: Cei trei agresori ai bărbatului înjunghiat mortal în hotelul din Padina, reţinuţi

Dâmboviţa: Cei trei agresori ai bărbatului înjunghiat mortal în hotelul din Padina, reţinuţi

Cei trei bărbaţi implicaţi în scandalul în care un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel din zona montană Padina din Dâmboviţa au fost reţinuţi pentru 24 de ore, informează, duminică seara, IPJ Dâmboviţa.

Cei trei au fost audiaţi pe parcursul zilei de duminică. De asemenea, conform unor surse judiciare au fost audiaţi şi unii dintre cei prezenţi la hotelul unde a avut loc incidentul.

Bărbatul înjunghiat mortal avea 41 de ani, era din Târgovişte, căsătorit, cu doi copii.

Poliţiştii au fost sesizaţi de incident la 112.

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte. Cadavrul a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Persoanele bănuite de comiterea faptei sunt trei bărbaţi din Bucureşti, cu vârste cuprinse între 19 şi 32 de ani.

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au  fost prezenţi Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului.

Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

error: Conţinut protejat !!