Dâmboviţa: Cele mai bune rezultate pentru Ponta, în localităţi cu primari PDL trecuţi la PSD

Dâmboviţa: Cele mai bune rezultate pentru Ponta, în localităţi cu primari PDL trecuţi la PSD

Primele două localităţi din Dâmboviţa cu scorul cel mai mare pentru Victor Ponta au fost, atât la primul, cât şi la al doilea tur, Costeştii din Vale şi Răscăieţi, comune unde primarii PDL au trecut în luna septembrie la PSD.

La al doilea tur al alegerilor prezidenţiale cel mai mare procent din judeţul Dâmboviţa s-a înregistrat în localitatea Costeştii din Vale – 76,05%, iar pe locul doi s-a clasat Răscăieţi cu 75,90%. Ambele rezultate sunt în favoarea candidatului Alianţei PSD-UNPR-PC, Victor Ponta.

”Unirea organizaţiei PSD cu mare parte din PDL în aceste localităţi şi munca foarte serioasă din perioada de campanie şi concentrarea foarte clară pe obiectiv au dus la rezultat. De asta am obţinut şi rezultatul bun la nivel de judeţ, am abordat cu multă seriozitate campania electorală şi ziua votului”, a declarat preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

În primul tur al prezidenţialelor cel mai mare scor din judeţ a fost la Răscăieţi cu 71,92%, iar pe locul doi Costeştii din Vale 69,88%, ambele în favoarea lui Victor Ponta.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a obţinut, în turul doi, la nivel de judeţ, cel mai bun scor în oraşul Fieni, respectiv 60,98%.

Ca rezultat final, la nivel de judeţ, Victor Ponta s-a clasat pe primul loc, în Dâmboviţa, la turul doi al prezidenţialelor, cu un scor de 58,08%, pe locul doi fiind Klaus Iohannis cu 41,92% conform rezultatelor finale anunţate de Biroul Electoral Judeţean.

error: Conţinut protejat !!