Dâmboviţa: Centru medical inaugurat în Valea Lungă

Dâmboviţa: Centru medical inaugurat în Valea Lungă

Un centru medical construit prin Programul Județean de Dezvoltare Locală al Consiliului Județean Dâmbovița a fost inaugurat de ziua comunei Valea Lungă, în localitatea dâmboviţeană.

„Centrul medical era mai mult decât necesar, iar datorită acestuia oamenii de aici vor putea beneficia, aproape de casă, de consultații medicale, diagnosticare, tratament și servicii de îngrijire primară. Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de sănătatea dâmbovițenilor, iar acolo unde administrațiile locale nu au resursele necesare, am promis identificarea unei soluții prin care să asigurăm asistență medicală de calitate, accesibilă și modernă pentru  locuitorii comunităților respective”, spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Investiția totală s-a ridicat la aproximativ 2 milioane de lei, contribuția Consiliului Judeţean Dâmboviţa fiind de peste 800.000 de lei.

„De trei ani, prin Programul Județean de Dezvoltare Locală, contribuim consistent la îmbunătățirea serviciilor medicale din mai multe comune ale județului nostru. Prin PJDL I, II și III finanțăm construirea, modernizarea și reabilitarea a 9 astfel de centre medicale. Toate acestea se ridică la  valoarea de 21.000.000 de lei, 8.770.000 de lei fiind sprijinul financiar acordat de Consiliul Județean Dâmbovița. Iar la toate acestea mai putem adăuga și investițiile Consiliului Judeţean Dâmboviţa la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște, care se ridică la aproximativ 15 milioane de euro”, mai spune preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!