Dâmboviţa: Centru medical, inaugurat la Tătătrani

Dâmboviţa: Centru medical, inaugurat la Tătătrani

Un centru medical în care vor fi cabinetele doctorilor de familie şi un cabinet stomatologic a fost inaugurat, duminică, în satul Căprioru, comuna Tătărani.

Valoarea investiţiei este de 1,1 milioane de lei şi a fost realizată prin PNDL2.

„Noul imobil are o suprafață totală construită de 332 mp, din care parterul are aproximativ 200 mp, iar mansarda imobilului – 115 mp. În incinta centrului medical vor funcționa 3 cabinete medicale (două pentru medicina de familie și un cabinet de stomatologie) și, de asemenea, o farmacie. La parterul clădirii a fost amenajată o sală de așteptare comună, precum și grupuri sanitare pentru personalul medical și pacienți. Inaugurarea a avut loc în prezența autorităților județene și locale, a parlamentarilor dâmbovițeni Carmen Holban și Radu Popa, a secretarului de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionuț Săvoiu, și a locuitorilor comunei Tătărani”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmboviţa.

„Voi fi întotdeauna alături de administrațiile locale și voi încuraja toate inițiativele și investițiile ale căror rezultate vor însemna, de fapt, condiții de trai mai bune pentru comunitățile dâmbovițene. Doresc să îl felicit pe domnul primar Constantin Pătru pentru eforturile dumnealui pentru ca localitatea Tătărani să se dezvolte, îl asigur de tot sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița pentru proiectele pe care le-am gândit împreună cu dumnealui pentru dezvoltarea comunei! Le urez mult succes și sănătate tuturor cadrelor medicale care își vor desfășura activitatea în acest centru medical, dar și cetățenilor care, de astăzi, vor primi asistență medicală în condiții mult mai bune!”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

error: Conţinut protejat !!