Dâmboviţa: Cezar Preda anunţă că nu va mai candida la Parlament

Dâmboviţa: Cezar Preda anunţă că nu va mai candida la Parlament

Deputatul PNL de Dâmboviţa Cezar Preda a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că ”este la ultimul mandat”, că nu va mai candida pentru un post de parlamentar la viitoarele alegeri, spunând că pleacă la pensie şi vorbind despre neînţelegerile din organizaţia judeţeană.

Totodată Preda şi-a amintit cu drag despre PDL, despre care a lăsat să înţeleagă că ”este partidul lui”.

”Partidul meu (PDL, n.r.) a murit. Eu am muncit cu drag în politica asta. Am şi greşit foarte mult, dar greşelile mele nu au fost greşeli pe care le conştientizam în momentul în care le-am făcut”, a spus Preda.

Întrebat de jurnalişti dacă PNL este partidul lui, Cezar Preda a spus ”PNL este partidul meu, prin fuziune”.

”Când am spus că sunt la ultimul mandat este ceea ce cred eu că trebuie să fac acum. Şi nu-i vorba de Dâmboviţa, n-am venit să plec aici, ci am venit să îmi fac treaba. Cred că pot să mă duc şi la pensie. Acum vă spun că nu intenţionez să mai candidez. Împlinesc anii de pensie. Cred că pot să fac şi alte lucruri (…). Eu nu doresc să candidez pentru vreun post. Eu sunt parlamentar, aşa cum se spune în politica românescă, la ultimul mandat. Îmi ajunge”, a adăugat parlamentarul liberal.

Acesta şi-a arătat nemulţumirea şi faţă de modul cum PNL a reacţionat când a fost ales, în luna ianuarie, preşedinte al Grupului Partidului Popular European de la Consiliul Europei.

”Mă duc la pensie, am treabă la Consiliul Europei. Aţi văzut, partidul meu o săptămână nici nu a vrut să dea ştirea că unul dintre membrii acestui partid a luat cea mai înaltă funcţie pe care putea să o ia vreodată”, a mai spus deputatul liberal Cezar Preda.

Acesta s-a referit şi la neînţelegerile pe care le are cu actuala conducere a PNL Dâmboviţa, respectiv cu preşedintele organizaţiei – Marius Caraveţeanu.

error: Conţinut protejat !!