Dâmboviţa: Cinci persoane, cercetate pentru furturi de laptopuri, ţigarete și încăţăminte din TIR-uri pe teritoriul Austriei şi Franţei

Dâmboviţa: Cinci persoane, cercetate pentru furturi de laptopuri, ţigarete și încăţăminte din TIR-uri pe teritoriul Austriei şi Franţei

Poliţiştii dâmboviţeni cercetează cinci persoane, bănuite că au furat din TIR-uri laptopuri, ţigarete şi încăţăminte sport, pe teritoriul Austriei şi Franţei, informează, joi, IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Politiei Orasului Fieni au reţinut, miercuri, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire (…). Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit ca, în perioada 2019-2020, bănuiţii ar fi sustras, peste 300 de laptopuri, peste 3.000 de pachete de ţigarete, dar si încălţăminte sport din mai multe ansamble de vehicule rutiere, faptele fiind săvârşite pe teritoriul Austriei şi Franţei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Cei în cauză au fost prezentaţi, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa şi faţă de doi dintre aceştia fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Activităţile de cercetare au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor de la Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române si sub coordonarea procurorului de caz. În continuare sunt desfăşurate cercetări în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

error: Conţinut protejat !!