Dâmboviţa: Cinci persoane reţinute, în urma percheziţiilor de la Titu la persoane bănuite de proxenetism

Dâmboviţa: Cinci persoane reţinute, în urma percheziţiilor de la Titu la persoane bănuite de proxenetism

IPJ Dâmboviţa anunţă, vineri, că au fost reţinute cinci persoane, în urma percheziţiilor efectuate în ziua anterioară la persoane din localitatea Titu, bănuite de proxenetism prin metoda „lover boy”.

Cei cinci, cu vârste între 22 şi 59 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi vor fi prezentaţi instanţei pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Joi au avut loc trei percheziţii pe raza orașului Titu, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism și au fost puse în executare 11 mandate de aducere emise pe numele persoanelor cercetate.

„Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2016 și până în prezent, cele 11 persoane bănuite ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției de către mai multe tinere, pe teritoriul Marii Britanii și Germaniei, sumele obținute fiind de aproximativ 150.000 de lire sterline. În cauză s-a reținut că, persoanele bănuite, membrii ai aceleiași familii, ar fi ademenit tinere din mediul rural prin metoda „Lover Boy” și sub promisiunea că se căsătoresc cu ele, le determinau să practice prostituția, facilitându-le transportul către cele două țări”, precizează IPJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!