Dâmboviţa: Circulaţia se închide pe traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga pentru lucrări de reabilitare poduri

Dâmboviţa: Circulaţia se închide pe traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga pentru lucrări de reabilitare poduri

Circulaţia rutieră pe traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga se va închide pentru circa două luni, perioadă în care se efectuează în zonă lucrări de reabilitare poduri, se arată într-un comunicat al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, remis joi.

Restricţiile vor intra în vigoare de săptămâna viitoare.

”Pentru realizarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de poduri din cadrul obiectivului de investiţii ‘Drum de legătură DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga’, începând cu data de 23.07.2018, circulaţia rutieră pe acest traseu se va închide pentru o perioadă de maximum două luni”, precizează CJ Dâmboviţa.

Accesul în Platoul Padina – Peştera se va realiza pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, iar accesul în Platoul Dichiu – Piatra Arsă se va realiza pe traseul  DJ 713 (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecţie drum Piatra Arsă.

”Până la data efectivă a închiderii circulaţiei pe traseul menţionat, prin grija constructorului, se va realiza semnalizarea rutieră de informare la: intersecţia DN 71 cu DJ 713 – Cota 1000, intersecţia DN 71 cu DJ 714 – Sat Glod, intersecţia DJ 714 cu drumul de legătură la Zănoaga. Pentru evitarea producerii de accidente rutiere, le recomandăm participanţilor la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere şi să circule cu viteză redusă şi cu atenţie pe sectoarele asfaltate şi pietruite ale DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera”, mai precizează CJ Dâmboviţa.

error: Conţinut protejat !!