Dâmboviţa: Concert de muzică clasică în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte, dedicat medicilor

Dâmboviţa: Concert de muzică clasică în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte, dedicat medicilor

Filarmonica „Muntenia” din cadrul Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa a susţinut, vineri seara, un concert de muzică clasică, în curtea Spitalului Judeţean Târgovişte, spectacol dedicat cadrelor medicale care au îngrijit bolnavii de COVID-19.

„Am organizat acest spectacol împreună cu colegii mei în semn de recunoştinţă pentru toate cadrele medicale, pentru cei care au fost în prima linie în ultimul an şi jumătate, în semn de recunoştinţă pentru oamenii care au salvat vieţi, pentru cei care luptă zi de zi pentru vieţile dâmboviţenilor. A fost un spectacol de suflet, un spectacol în curtea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, un spectacol care a fost la înălţime şi vreau să le mulţumesc membrilor Orchestrei Filarmonice Muntenia”, a declarat preşedintele CJ Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Orchestra a fost condusă de dirijorul Daniel Jinga, iar printre cei care au susţinut recitaluri a fost şi tenorul Florin Georgescu, director al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa.

„O idee excepţională. Cum să le mulţumim medicilor şi personalului medical din întreaga ţară, tuturor celor care lucrează în sistemul medical? Numai prin artă şi prin frumuseţe. Ideea am preluat-o de la preşedintele consiliului judeţean, Corneliu Ştefan (…). Daţi-mi voie să fiţi dumneavoastră astăzi pacienţii noştri, să fiţi pacienţii binelui, muzicii, frumosului şi întâlnirii de suflet”, a spus Florin Georgescu.

error: Conţinut protejat !!