Dâmboviţa: Copil de nouă ani dispărut de la domiciliu este căutat de poliţişti şi familie

Dâmboviţa: Copil de nouă ani dispărut de la domiciliu este căutat de poliţişti şi familie

UPDATE 23:40 Copilul de nouă ani dispărut de la domiciliu a fost găsit într-o zonă împădurită
Copilul de nouă ani din localitatea dâmboviţeană Ogrea dat dispărut luni seara a fost găsit într-o zonă împădurită, la câţiva kilometri de casă, informează IPJ Dâmboviţa.
„Cu sprijinul voluntarilor, minorul a fost găsit într-o zonă împădurită din localitate, la aproximativ 3 kilometri faţă de locuinţă. Precizăm că acesta nu a suferit vătămări. Mulţumim tuturor persoanelor angrenate în activităţile de căutare pentru sprijinul acordat”, precizează IPJ Dâmboviţa.
În căutări au fost angrenaţi poliţişti, membri ai familiei, voluntari.

Un copil de nouă ani a dispărut de la domiciliu din localitatea dâmboviţeană Ogrea şi este căutat de poliţişti şi apropiaţi, informează, luni seara. IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa desfăşoară activităţi de căutare a unui copil, în vârstă de 9 de ani, din Ogrea, care a plecat de la domiciliu la data de 24 octombrie a.c., fără a mai reveni”, precizează IPJ Dâmboviţa.

La data plecării, acesta purta un pulover negru, pantaloni în carouri, de culoare verde şi era încălţat cu pantofi sport albaştri.

Poliţia face publice şi semnalmentele celui dispărut: 1.25 m înălţime, 35 de kilograme, păr brunet mediu, ochi căprui.

Persoanele care deţin informaţii utile în vederea depistării minorului sunt rugate să sune la 112 sau să informeze cea mai apropiată unitate de Poliţie.

error: Conţinut protejat !!