Dâmboviţa: Copil de patru luni, decedat într-un incendiu în locuinţă

Dâmboviţa: Copil de patru luni, decedat într-un incendiu în locuinţă

Un copil de 4 luni a fost găsit carbonizat, luni seara, după ce un incendiu a izbucnit în casa în care se afla din comuna dâmboviţeană Corbii Mari, informează ISU Dâmboviţa.

”Incendiu casă Corbii Mari, sat Bărăceni, intervine Garda de Intervenţie Potlogi cu două ASAS (autospecială de stingere cu apă şi spumă, n.r.) şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu două echipaje”, precizează ISU Dâmboviţa.

Intervenţia a durat circa o oră şi jumătate. Conform primelor informaţii, copilul ar fi fost singur în casă. Pompierii au fost anunţaţi despre incendiu de vecini.

Casa este una mică, formată dintr-o cameră şi incendiul a fost alimentat de multe materiale combustibile depozitate în interiorul acesteia.

”Incendiul a fost lichidat. În casă a fost găsit trupul carbonizat al unui copil de 4 luni. În casă şi podul acesteia erau depozitate mai multe materiale combustibile (textile, mase plastice), iar pereţii fiind căptuşiţi cu poliester au condus la o ardere violentă cu degajare de fum dens. Pompierii au găsit incendiul generalizat, la interior şi acoperiş. Cauza probabilă a producerii incendiului este în curs de stabilire”, mai informează ISU Dâmboviţa.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!