Dâmboviţa: Copil de şase ani a murit după ce a fost muşcat de gât de câinele familiei

Dâmboviţa: Copil de şase ani a murit după ce a fost muşcat de gât de câinele familiei

Un copil de şase ani din Conţeşti a murit după ce a fost muşcat, luni, în zona gâtului, de câinele familiei, informează IPJ Dâmboviţa.

„La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, Poliţia Oraşului Răcari a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că un minor de 6 ani, din Conţeşti, a fost muşcat de un câine. O echipă de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care, din primele verificări, s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în grădina locuinţei, ar fi fost muşcat în zona gâtului de un câine al familiei care nu era legat. În urma leziunilor, minorul a decedat”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform sursei citate, corpul copilului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi efectuează cercetări, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

Activitatea de cercetare penală se efectuează sub coordonarea şi supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

[foto: arhivă]
error: Conţinut protejat !!