Dâmboviţa: Copil de trei ani găsit singur pe stradă, în faţa unui magazin

Dâmboviţa: Copil de trei ani găsit singur pe stradă, în faţa unui magazin

Un bărbat a găsit un copil de trei ani singur, pe stradă, în faţa unui magazin din oraşul dâmboviţean Găeşti, a anunţat Poliţia, care l-a dus mamei, informează, duminică, IPJ Dâmboviţa.

Mama îl căuta pe cel mic, după ce fratele copilului a lăsat uşa apartamentului deschisă şi copilul a ieşit pe stradă.

„La data de 14 aprilie a.c., în jurul orei 20:30, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, pe strada 13 Decembrie, în proximitatea unui magazin, a fost găsit un copil, de aproximativ 3 ani. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au preluat copilul în vârstă de 3 ani. Ulterior, mama acestuia a fost identificată de poliţişti pe strada 13 Decembrie, în timp ce îl căuta. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, după ce fratele copilului ar fi lăsat uşa de acces neasigurată, minorul ar fi părăsit apartamentul în care se afla cu mama acestuia, respectiv o femeie de 39 de ani, care locuieşte fără forme legale în oraşul Găeşti”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii au condus-o pe femeie la sediul poliţiei, unde i-au încredinţat copilul. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au fost informaţi în legătură cu acest caz.

error: Conţinut protejat !!