Dâmboviţa: DJ 713, monitorizat video; vizate camioanele supraîncărcate cu lemne

Dâmboviţa: DJ 713, monitorizat video; vizate camioanele supraîncărcate cu lemne

Drumul de acces din DN 71 Târgovişte-Sinaia spre Platoul Padina va fi monitorizat video pentru a descuraja traficul camioanelor supraîncărcate cu lemne, a declarat, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Acesta a precizat că este necesară supravegherea video a DJ 713, drum care este încă în lucru, închis circulaţiei din cauză că nu are montate toate elementele de siguranţă (parapeţi, semnalizare etc).

”Moitorizarea se va face cu camere video, pentru că am găsit săptămâna trecută şi suntem acum în căutarea celor care pe drumul judeţean neterminat, care nu-i deschis publicului, au supraîncărcat maşini din alea imense cu lemn. Îi identificăm cine sunt, îi vom sancţiona, o să facem şi o acţine la instanţa de judecată să le cerem despăgubiri, dar trebuie să monitorizăm temeinic traficul. Vedem unde se pot pune camere video. Eu am primit poze de la cetăţenii indignaţi şi le-am utilizat, am făcut plângere la Poliţie”, a afirmat preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Sectorul de drum DJ 713 de la DN 71 – Cabana Cuibul Dorului – Şaua Dichiului este închis circulaţiei, iar turiştii care vor să ajungă la cabanele din zona montană Padina-Peştera au varianta drumului judeţean 714 pe la Moroieni. Participanţii la trafic sunt informaţi prin panouri montate la intrarea pe DJ 713 că este închis circulaţiei, dar, din cauză că nu sunt bariere, sunt mulţi şoferi care folosesc această cale de acces spre Platoul Padina.

error: Conţinut protejat !!